Despre

Am ales sa scriu pe acest site in primul rand pentru mine, deoarece imi ofera o oportunitate la a fi mai atent la felul cum se desfasoara lucrurile si cum reactionez eu. Daca ar trebui sa descriu acest site printr-un singur cuvant acesta ar fi constientizare. Prin constientizare ma refer la a determina ce anume din noi cauzeaza o actiune, vorba sau comportament. Spre exemplu daca cineva este agresiv cu tine, uneori,  prima reactie(inconstienta) este sa raspunzi cu aceeiasi moneda iar alteori nu.De ce?

Acesta e doar un exemplu banal, insa sunt multele de acest gen de care ma voi lega pe acest site.

Am pus in descriere faptul ca este un site de dezvoltare personala dar nu voi vorbi aici de cum sa ai succes, bani, relatii sau masini mai multe. Sunt enorm de multe surse pe aceste teme in ziua de azi si le gasesti la o simpla cautare. Vreau sa abordez dezvoltarea interioara a noastra si anume lumea interioara, ganduri, emotii, senzatii si altele. Cu alte cuvinte, vorbesc despre relatia cu noi insine.

Iarasi, voi vorbi doar din experienta personala si ceea ce cunosc sau am trait sub o forma sau alta. Dupa cum am amintit, nu voi scrie cum sa ajungi milionar daca eu n-am ajuns.

Nu lua de bun ceea ce vei citi, decat doar daca simti ca ti se potriveste. Nu e obligatoriu ca o idee sa se potriveasca tuturor si in acelasi timp. Nu detin adevarul absolut, asa ca azi pot sa scriu despre un lucru intr-un fel iar maine il pot vedea cu totul diferit. Asta ma ajuta sa nu raman cantonat in niste “adevaruri” care poate la un moment dat nu nu-mi mai sunt folositoare.

Tot aici vreau sa multumesc firmei TopTech Projects pentru sprijinul oferit in dezvoltarea acestei idei.

Multumesc si tie ca ai ajuns pe acest site si sper sa gasesti informatii folositoare.