MA INSPIRA!

In aceasta pagina vreau sa pun toate cartile care le-am citit sau le citesc momentan si care si-au pus amprenta asupra vietii mele mai mult sau mai putin.

Se intampla sa cautam raspunsuri si sa nu le gasim. Cel mai probabil daca ai ajuns pe acest site, esti pasionat/a de autocunoastere, spiritualitate sau dezvoltare personala. Asa ca stii deja ce rol important il joaca cartile in tot procesul acesta.

Cred, ca intr-un fel sau altul, toate raspunsuri si solutiile dupa care tanjim se afla undeva inauntrul nostru, dupa cum spuneau si marii invatatori, dar nu reusim tot timpul sa le vedem asa simplu. De aceea, pentru mine, cartile sunt o inspiratie si un prilej de a imi reaminti unele lucruri sau de a descoperi ceva nou. Uneori solutia apare in carti, alteori nu. Asculta-ti intuitia si permite-i sa te ghideze inspre ce carte e potrivita pentru tine.

Iti las aici o lista(pe care o voi reimprospata periodic) cu acele carti care au adus o schimbare in persoana mea si daca vreuna dintre ele el iti face cu ochiul, te invit sa o citesti:)

Am pus imagini mai jos deoarece consider ca sunt mai reprezentative. De asemenea daca ai de adaugat alte titluri le astept intr-un comentariu.

 Apropo, daca vrei sa afli mai multe detalii despre carte poti sa dai click pe fiecare.

 

Puterea-prezentuluifotocitirea-cum-citest

partea-intunecata-a-cautatorilor-de-lumina_1_fullsizeteai-nascut-bogat_mare

zero limitecheia

omul_vindecator

calatoria_1bogatcurs

obiceiuri care fac toti banii

slefuitorulthe-new-psycho-cybernetics